Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ 'Ο Χ Ι' ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε.!


Μ Α Κ Ρ Υ Α ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε., ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ!

ΟΥΤΕ ..."ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ" ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ! ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;;;

A poster against the 'mass immigration initiative' of the Swiss Socalist Party SPS is seen through barbed wire fence on the Federal Square before a campaign in Bern January 29, 2014. REUTERS/Ruben Sprich

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΥΤΕ ΣΕ ...50 ΧΡΟΝΙΑ! ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΥΝ (ΗΛΙΘΙΕΣ!) ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! Ενώ τα δυτικά τηλεοπτικά δίκτυα και οι εφημερίδες, έστω "υποβαθμισμένα" έγραψαν την είδηση, που θα ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να "περάσει" απαρατήρητη, εδώ στο θλιβερότατο 'Τσιπριστάν', ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ  Τ Ι Π Ο Τ Α !
Όπως γράφεται στις ελβετικές εφημερίδες τις τελευταίες ημέρες, η άνω Βουλή της Ελβετίας, υπερψήφισε την Τετάρτη, την ακύρωση της ισχύος του αιτήματος για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση του 1992. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε μόλις μια εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του  (λίαν αμφίρροπου!) βρετανικού δημοψηφίσματος.



Είκοσι επτά μέλη της άνω Βουλής υπερψήφισαν την ακύρωση ενός μακροχρόνιου αιτήματος της Ελβετίας, για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έναντι 13 που καταψήφισαν...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΣΟ "ΘΥΜΩΜΕΝΑ" ΤΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΒΟΥΝΑ,
ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΜΙΝΑΡΕ, ΣΤΗΝ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ! ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Η Ελβετία τώρα θα ενημερώσει επισήμως την Ε.Ε., ότι ακυρώνει το αίτημα, σύμφωνα με δημοσίευμα της μεγάλης κυκλοφορίάς εφημερίδος 'Neue Zürcher Zeitung'.
Το 1992 οι Ελβετοί, είχαν απορρίψει την ένταξη στην τότε ΕΟΚ, με τον επικεφαλής του κόμματος SVP, Λούκας Ράινμαν, να ηγείται της εκστρατείας κατά της εντάξεως.

Το 2000 οι Ελβετοί είχαν εγκρίνει με δημοψήφισμα τις διμερείς Συνθήκες με την Ε.Ε., θεσμοθετώντας την ελευθερία μετεγκαταστάσεως, ενώ το 2005, με άλλο δημοψήφισμα, είχαν εγκρίνει την προσχώρηση της Ελβετίας στις Συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνου...


Ο Τόμας Μίντερ, σύμβουλος του κρατιδίου Σαφχάουζεν, τάσσεται ενεργά υπέρ της «ελβετικότητος» (sic) δηλώνοντας ότι επιθυμεί «να κλείσει το ζήτημα της εντάξεως γρήγορα και ανώδυνα. 
Μόνο κάποιοι παλαβοί(!) θέλουν την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε στην ελβετική εφημερίδα.


Το μακροχρόνιο αίτημα της Ελβετίας να ενταχθεί στην ΕΕ, δεν είχε σημαντική επίδραση στην πολιτική της χώρας για περισσότερα από 20 χρόνια, καθώς έχουν ανασταλεί οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις από το 1992.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ
ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΠΙΟ ΣΑΦΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

Ορισμένοι πολιτικοί ακόμη υποστήριξαν, ότι η ψηφοφορία ήταν περιττή, αφού αυτονοήτως η Ελβετία, δεν θεωρείται από την ΕΕ ως υποψήφια χώρα προς ένταξη στο 'μπλόκ'.
Η χρονική στιγμή της επιβεβαιώσεως της εθνικής κυριαρχίας της Ελβετίας και της ανεξαρτησίας της από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, αν και συμπτωματική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά, στην εκστρατεία υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ! 

[ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ, Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΙΔΕΣ, ΟΠΩΣ Η Ε.Ε.
ΕΝΩ, ΕΜΕΙΣ ΑΦΕΛΩΣ, ΑΝΟΗΤΩΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΟΝΩΣ, "ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ" ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ(...) ΠΙΣΤΕΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ!
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΩΝΗ, ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!...] ("Ιω.Καπ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!