Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

"Καμαρώστε" την ... "μοντέρνα" Ιταλία! Βγάζουν έξω τους πιστούς και βάζουν μέσα μουσουλμάνους της Αφρικής!!!


Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α   Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ο Ι ...
(ΑΥΤΑ ΟΛΑ, ΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΛΟΓΙΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΠΑ! ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ...)

FOTO2
Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ     Α Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Π Τ Ο ...

ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ; Η ΚΑΠΟΤΕ "ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΗ"  ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ, "ΠΕΤΑΕΙ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ  ΜΕΣΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
Μοναδικά και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φαινόμενα, όπως αυτό στην Ιταλία που εκκένωσαν χριστιανικό ναό από τους πιστούς, που μάλιστα έκαναν κομποσκοίνι, για να… φιλοξενήσουν μέσα Αφρικανούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες!

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ...
ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ...

Οι πιστοί που ήθελαν να προσευχηθούν στην ναό του Αγίου Αντωνίου στη Βεντιμίλια, έμειναν έκπληκτοι όταν τους είπαν εθελοντές από την ΤΑΧΑ ρωμαιοκαθολική οργάνωση 'Caritas', ότι δεν μπορούν να κάνουν κομποσκοίνι ψιθυριστά, από ..."σεβασμό" στους “μουσουλμάνους παρανόμους αλλοδαπούς” που ζουν εκεί!!!

ΘΛΙΜΜΕΝΗ & ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΡΑΝΤΑ, Η ΕΚΔΙΩΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ, ΠΙΣΤΗ
ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ, ΠΟΥ 'ΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ' ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, Ο
ΙΔΙΟΣ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ !!!!!!!!!!!

Και τους ζήτησαν, αντί να προσεύχονται σιωπηλά, να βγουν καλύτερα στο προαύλιο(!!!) για να μην ακούγονται οι προσευχές τους!

Αποτέλεσμα εικόνας για caritas

Η 'Caritas'* είναι φαινομενικά μια "ρωμαιοκαθολική" οργάνωση, αν και μεγάλο μέρος των πόρων της, δαπανώνται για την διευκόλυνση της μαζικής μεταναστεύσεως προς την Ευρώπη. Η οργάνωση αυτή μπορεί να υπερηφανεύεται, ότι επηρεάζει τις πολιτικές «ασύλου» της Ε.Ε. Η 'Caritas' αναφέρει ότι διανέμει 600 γεύματα την ημέρα, για τους μετανάστες στη πόλη Βεντιμίλια. 
[*Άς έχουμε υπ΄όψιν μας, πώς αυτή η ρωμαιοκαθολική οργάνωση, δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, κυρίως στην Αθήνα αλλά και σε ορισμένα άλλα σημεία, όπως λ.χ. στην Σύρο...]


Όταν μια ενορίτισσα ζήτησε, οι μετανάστες να μεταφερθούν σε μια άλλη εκκλησία, έτσι ώστε να μπορούν οι ενορίτες με την ησυχία τους να προσεύχονται και κάνουν κομποσκοίνι, ο ιερέας της ενορίας, Don Rito, εμφανίστηκε και της είπε, αν θέλει να προσεύχεται να πάει η ίδια και οι υπόλοιποι πιστοί σε άλλους ναούς της περιοχής! 
«Ήρθαν δηλαδή τα αγρία να διώξουν τα ήρεμα, και όχι μόνο από τα σπίτια μας αλλά και από τους ναούς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η διαμαρτυρομένη στην συνέντευξη που έδωσε. 

Η ιταλική πόλη Βεντιμίλια των 55.000 ανθρώπων, έχει πρόσφατα συγκλονιστεί με τους εκατοντάδες μετανάστες. Περισσότεροι από 50 Αφρικανοί περνάνε από στην πόλη καθημερινά, ελπίζοντας ότι από εκεί θα είναι σε θέση να εισέλθουν πιο εύκολα στην Γαλλία. Ο δήμαρχος της πόλεως, Enrico Ioculano, δήλωσε ότι πρόκειται για «μια απαράδεκτη κατάσταση»... 
Ο κύριος Ioculano έχει παραδεχθεί, ότι η Βεντιμίλια αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τα έξοδα του μεταναστευτικού κύματος.


Δεκάδες μετανάστες στην περιοχή, έπρεπε επίσης να εμβολιαστούν τις τελευταίες ημέρες, λόγω της εμφανίσεως ανεμοβλογιάς (!) μεταξύ των μεταναστών που μένουν μέσα στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου... 

Στο Λονδίνο έχει αναφερθεί στο παρελθόν, ότι σε όλη την Ευρώπη, σειρά προτεραιότητος έχουν οι ναοί που φιλοξενούν μετανάστες, καταργώντας έτσι τον χριστιανικό τους χαρακτήρα...
 
Στην Γερμανία, από μια ευαγγελική εκκλησία αφαιρέθηκαν τα στασίδια, ο βωμός, και ο άμβωνας καθώς και όλα τα σύμβολα του χριστιανισμού, όταν προσφέρθηκε ως ένα νέο σπίτι για τους μετανάστες, έτσι ώστε να τους κάνουν να αισθάνονται πιο άνετα.


Αλλά ήρθε και η ώρα και εδώ να γίνουν τα ίδια. Συμπολίτες μας ξεπουλάνε τις αποθήκες και τα σπίτια τους στους τοπικούς φορεις για να στεγαστούν λαθρομετανάστες, καθώς τους προσφέρουν αρκετά χρήματα. 

Έτσι αύριο να μην ξαφνιαστείτε, αν ζητήσουν και σε αίθουσες στις εκκλησιές να τους στεγάσουν, προβάλλοντας το παραπλανητικό «σε κάθε λαθρο βλέπουμε το πρόσωπο του Χρίστου», όπως λένε κάποιοι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ επιτήδειοι... 

Οι καταστάσεις αυτές φέρνουν και εκρήξεις, όπως έγινε πρόσφατα στην Γερμανία, αλλά και σε όλη την Ευρώπη καθώς ΑΝΤΙΔΡΑ ο υπόλοιπος λαός, βάζοντας ΦΩΤΙΕΣ πλέον στις καλοπληρωμένες εγκαταστάσεις των λαθρομεταναστών!




Έτσι τα είχαν σχεδιάσει από καιρό και έτσι γίνονται, αλλά θα βρεθούν σε πολλές απρόοπτες εκπλήξεις και να δούμε μετά τι θα κάνουν αυτοί που μας παρουσιάζονταν τόσα χρόνια, σαν ευσεβείς και τώρα πουλούν την ψυχή τους, αύριο που θα τους κυνηγάνε οι τύψεις με τι πρόσωπο θα εμφανιστούν... (απο το ιστολόγιο του Ν.Χειλαδάκη. Για την αντιγραφή "Παπαφλέσσας")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!