Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

AYTOI EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! "ΜΠΟΥΚΑΡΕ" Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ 'ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ' ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ...ΠΑΤΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!


ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...ΤΟΣΚΑ...


ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ & ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ!
(Πώ-πώ, κάτι ..."τσαντίλες" τα Αμερικανάκια!)  Διαβάζουμε από τις ρωσικές ιστοσελίδες την απέραντα ενδιαφέρουσα αυτή είδηση. Ισχυρές δυνάμεις της ρωσικής αστυνομίας,
βοηθούμενες απο  κλιμάκιο της 'FSB', εισέβαλαν στα γραφεία της 'σαϊεντολογίας' στην  Μόσχα, όπως ΚΑΙ στην Αγία Πετρούπολη και ξήλωσαν μέχρι και τα ...πατώματα, ψάχνοντας για χρήματα και ναρκωτικά!


Συνελήφθησαν 12 άτομα, καθώς και ντοκουμέντα ενός απίστευτου προσυλητισμού, αφού με χρήματα της κατασκότεινης αυτής (ψευδο-θρησκευτικής) οργανώσεως από τις ΗΠΑ, αγόραζαν σπίτια για ρωσικές οικογένειες, φτάνει να ασπασθούν την αίρεση!!!



Από πέρυσι τον Νοέμβριο, ο γενικός εισαγγελέας της Ρωσίας, είχε θέσει εκτός νόμου, την σατανιστική αυτή οργάνωση βιτρίνα της 'CIA', σε όλο τον κόσμο και της έδωσε 6μηνη προθεσμία. για να ...κλείσει τα γραφεία της και να εγκαταλείψει το ρωσικό έδαφος!
(AYTA ΟΛΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ! ΗΤΟΙ  Σ Ο Β Α Ρ Ο  ΚΡΑΤΟΣ! ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΔΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΞΕΝΕΣ "ΕΙΣΒΟΛΕΣ", "ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ" ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ!)

 

Οι Αμερικανοί και αρνησίχριστοι (ολιγάριθμοι) Ρώσοι εργαζόμενοι, παρέμειναν και η 'FSB', τους επισκέφτηκε για τελευταία φορά. Τα γραφεία έκλεισαν, ενώ οι Ρώσοι αστυνομικοί με την συνδρομή ειδικών σκύλων, ξήλωσαν μέχρι και τα  π α τ ώ μ α τ α !!!

Αυτά στην ορθόδοξη Ρωσία, όπου οι αμέτρητες (αμερικανικών προελεύσεων & χρηματοδοτήσεων κατά απόλυτο κανόνα...) νεοποχίτικες οργανώσεις, δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ 'ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ'. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ..."ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ"!...
Κάπου αλλού(...) όσοι την υπερασπίζονται την άθλια 'σαϊεντολογία'* και  μάλιστα ΑΝΟΙΚΤΑ, μέσα στα δικαστήρια, ως δικηγόροι, ή δημοσιογράφοι, γίνονται μετά, "ως διά μαγείας", βουλευτές, υπουργοί (και σε "κομβικά" υπουργεία...)  και παρ’ολίγον πρωθυπουργοί και πρόεδροι κόμματος…

 

Να προσέξουμε ιδιαιτέρως το ρωσικό παράδειγμα, για το πώς "τσακίζουμε" μία σέκτα, μία αίρεση, ένα ξένο δόλιο παράρτημα, χωρίς 'πολλά-πολλά', όταν είναι κραυγαλέως διαπιστωμένο, ότι "σκάβει τον λάκκο των πιστών και των πολιτών της χώρας"!

ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ. Ο ΔΕΞΙΑ ΚΡΑΤΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ 'Η ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑ'
ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ'! Ο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ  "ΘΑΝΑΤΟ" ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ-ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΧΑΜΠΑΡΝΤ, ΣΕ ΣΚΙΤΣΟ, ΜΕ ΧΩΝΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ 'ΑΠΑΤΗ'...
[*Θυμίζουμε, για τους μη ειδήμονες, ότι ο ιδρυτής της 'Σαϊεντολογίας', ο (μακαρίτης) αποδεδειγμένως ΠΑΡΑΦΡΩΝ Λαφαγιέτ Ρόν Χάμπαρτ, είχε εκδιωχθεί με τις κλωτσιές από το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, στην αρχή του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, ως ...τρελλός για δέσιμο! 
Επίσης, όπως έχει γραφεί στον Τύπο, πρότεινε να γίνονται εκτρώσεις στις γυναίκες, χρησιμοποιώντας ...σιδερένιες κρεμάστρες ρούχων!!!!!!!!! Και διαβεβαίωνε ακόμα, πώς είχε "καταφέρει" να πάρει συνέντευξη από μία ...ντομάτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

OΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ  Μ Ε Γ Α Λ Η  'ΛΟΞΑ'...

Το εν Ελλάδι παράρτημά τους, θεωρείται ισχυρό! Είχε καταφέρει προ αρκετών ετών, ένας γενναίος εισαγγελέας να κάνει "ντου", στα γραφεία τους τότε, Πατησίων 200, όπου βρήκε ΦΟΒΕΡΑ & ΤΡΟΜΕΡΑ έγγραφα, εντελώς 'κατασκοπικού' περιεχομένου... Ο εισαγγελέας αυτός (ονομαζόταν Αγγελής) προήχθη άμεσα και ...μετετέθη, όπως βεβαιώνουν οι συγγραφείς που έχουν ασχοληθεί. Τέλος η άκρως επικίνδυνη αυτή οργάνωση-αίρεση, διαθέτει στις ΗΠΑ, για τα "αμφίρροπα" (ή αηδιασμένα) μέλη της και πλωτές ...φυλακές, για "σωφρονισμό"!!!! "Παπαφλέσσας"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!