Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ;;;




(ΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ - ΛΙΑΚΟ - ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ! ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ ΑΥΤΑ!)
«Πόρνες εγχώριων τοκογλύφων και ΞΕΝΩΝ νταβατζήδων οι κυβερνώντες»!  
Όσο για το 'δισκάκι', που κρατούσε ο ομιλητής, αυτό ...εκσφενδονίσθηκε! Το 'cd' του νέου Α Ι Σ Χ Ρ Ο Υ  Μνημονίου, προσγειώθηκε στο κυβερνητικό έδρανο του ...Τσακαλώτου!
Με το που πήρε το λόγο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της 'Χρυσής Αυγής', Ηλίας Κασιδιάρης, έγινε κυριολεκτικώς ΧΑΜΟΣ! (ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ, ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ!)


Αφού κατήγγειλε ως εθνοπροδοτικό το νομοσχέδιο, καθώς εκχωρείται η εθνική κυριαρχία, στο κλείσιμο της ομιλίας του, ανέβασε στα ύψη τους τόνους!

«Πόρνες των ξένων νταβατζήδων και των ξένων τοκογλύφων, έχετε καταντήσει όλοι εσείς οι κυβερνώντες και μας φέρνετε 7.500 σελίδες μνημονίου*, μια αθλιότητα, μέσα σε ένα 'cd', νύχτα» είπε μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο.

«Γιατί φωνάζετε;» του είπε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.
«Θα φωνάζω όσο ξεπουλιέται αυτή η χώρα» συνέχισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.


Οι αντιδράσεις από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν και την παρέμβαση του προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος προσπάθησε να επιβάλλει την τάξη.
Όμως ο κ. Κασιδιάρης κρατώντας το 'CD' με το νομοσχέδιο συνέχισε να τους τα «χώνει» και να απαντά και προς το τέλος μάλιστα ..."εκτόξευσε" το 'CD' προς την κατεύθυνση του προεδρείου!

Ο προεδρεύων Ν.Κακλαμάνης, έσπευσε να κλείσει τα μικρόφωνα για να μην ακουστούν άλλες αλήθειες μέσα στην όλο και χειρότερη, όλο και δουλικώτερη στον ξένο παράγοντα και στις εξοντωτικές απαιτήσεις του, ελληνική Βουλή. Η μάλλον ασθενής δικαιολογία ήταν, γιατί παρακολουθούν τάχα, την συνεδρίαση ...μαθητές.

[*ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ...ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;  
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;
ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΥΤΟ; 
ΜΑ, 7.500 ΣΕΛΙΔΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ 'ΔΙΣΚΑΚΙ', ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ, ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ  ΤΑΧΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕ ...ΟΛΟ;;;
ΟΥΤΕ ...μισός!
ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ  Α Ν Ε Κ Α Θ Ε Ν, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ "ΜΑΣ", ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΤΙ ...ΨΗΦΙΖΟΥΝ!
AN ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ!
Α Ν Ε Κ Α Θ Ε Ν ! ]

"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!