Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ένα ανέκδοτο, αλλά με "ιστορικό" νόημα...



Στο 'κουπέ' ενός τραίνου, κάθονται απο την μία μεριά, ένας Έλληνας και ένας Γερμανός και απο την άλλη μία αρκετά ηλικιωμένη γιαγιά, γύρω στα 80, ενώ δίπλα της κάθεται μία πάρα πολύ εντυπωσιακή νεαρή ξανθιά κοπέλλα με μάλλον ..."ελαφριά" και αποκαλυπτική  ενδυμασία, χωρίς όμως ο ένας να γνωρίζει τον άλλο.



Όλη την ώρα και ο Έλληνας και ο Γερμανός, "έτρωγαν" την κοπέλλα με τα μάτια τους, αλλά δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι, λόγω της γιαγιάς!

Σε κάποια στιγμή το τραίνο μπαίνει σε ένα μακρύ 'τούνελ' και τότε μέσα στο βαθύ σκοτάδι, ακούγεται ξαφνικά, ο ήχος μίας "γερής" σφαλιάρας!!! 'Σπλααατςςςςς'!

Σκέφτεται ο Έλληνας: Ο άτιμος ο Γερμαναράς, βρήκε την ευκαιρία τώρα με το σκοτάδι του 'τούνελ' και άπλωσε τα 'κουλά του' στην μικρή και του έρριξε σφαλιάρα!

Σκέφτεται ο Γερμανός: Ο παλιο-Έλληνας, έβαλλε 'χέρι' στην μικρή και έφαγα ΕΓΩ την σφαλιάρα!!!!

Σκέφτεται η κοπέλλα: Κάποιος απο τους δύο ηλίθιους, πήγε να με ακουμπίσει με τα ξερά του, αλλά κατά λάθος ακούμπησαν την γιαγιά και εκείνη τον σφαριάλισε!

Σκέφτεται και η γιαγιά: Κ ο υ φ ά λ α  Γ ε ρ μ α ν έ,  ΑΠΟ ΤΗΝ  Κ Α Τ Ο Χ Η  ΣΤΗΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!

 "Ι.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!