Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΡΕ! ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ...ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ;;; (Ρέ, είστε για ...δέσιμο!)




ΜΕΝΟΥΜΕ Α Φ Ω Ν Ο Ι ! ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Θράκη μαθαίνουν… βουλγαρικά, στο πλαίσιο "συνεργασίας" της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διευθύνσεως Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με το Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, εγράφη στον τοπικό Τύπο, προ ημερών...

Μάλιστα, ολοκληρώθηκε ο πρώτος (;;;) κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων στελεχών της Αστυνομίας.
Τα σεμινάρια παρακολούθησαν συνολικά (21) αστυνομικοί. Το περίεργο είναι, ότι εκτός από τη γλώσσα, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ενταγμένο και το μάθημα ...«Ιστορία και πολιτισμός της σύγχρονης Βουλγαρίας»!!!!!!!!!!!!!! (ΘΑ ΚΡΥΦΟΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ Σόφια, με την μεγαλοπρεπή ανοησία μας!)

[ΒΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΔΑΤΕ, Ή ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΝΑ ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ;
ΠΟΣΟ ...'ΝΙΟΝΙΟ' ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΖΑ;]

Από πού κι ως που άρα γε; Καλό είναι ν’ αφήσουν αυτά τα ΑΘΛΙΑ κόκκινα κόλπα οι πολιτικοί απόγονοι των βουλγαροκομιτατζήδικων συμμοριών ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ που μας κυβερνούν, γιατί το πολιτικό τους μητρώο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λερωμένο!

"Ι.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!