Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΒΡΕ ΧΑΖΟ-ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΕΔΕΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ; ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΓΑ Αμερικάνικο 'λούκ';;;

...ΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ,  Ξ Ε Σ Τ Ρ Α Β Ω Θ Ε Ι Τ Ε !!!

ka-1_73

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΣΕΙ Ο ..."ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ" ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΟΪ, 'ΝΤΙΠ' ΓΙΑ 'ΝΤΙΠ' ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ... Είναι ο 19χρονος εγγονός του ...Φιντέλ Κάστρο, ο Αντόνιο Κάστρο (προτιμά ΟΜΩΣ το «Τόνι», αμερικανιστί…), ο οποίος έχει εμμονή με τις 'selfies' και θέλει να γίνει ΚΑΙ μοντέλο!!!



Μάλιστα, ο  Τόνι, έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στην πασαρέλα του ...Καρλ Λάγκερφελντ, κατά την πρόσφατη επίδειξη μόδας(!) που έγινε στην… 'Λεωφόρο της Επανάστασης', στην Αβάνα, όταν φωτογραφήθηκε συμμετέχοντας στη καμπάνια του φωτογράφου Μπράιαν Κανέλς.


Επιπροσθέτως, όπως αναφέρει η 'MailOnline', ο 19χρονος σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Αβάνας, αγαπά το αμερικάνικο άθλημα 'μπέιζμπολ'(!) ΑΛΛΑ και την αμερικανική μουσική!!!


[ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ...ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΟΥΛΕΣ! Ποιός θυμάται την θυγατέρα του αιμοδιψούς 'Πατερούλη των Λαών', του Στάλιν;


Ναί! Τήν Σβετλάνα Αλιλούγεβνα! Η κορούλα λοιπόν του Στάλιν, φρόντισε και την κοπάνησε από τον… σοσιαλιστικό παράδεισο, κι έγινε… αμερικανάκι! ("Xώθηκε" στην αμερικανική πρεσβεία στο Νέο Δελχί, στήν Ινδία το 1966! Aμέσως μετά στις ΗΠΑ! Χαχόλοι του Περισσού, ΔΕΝ σας τα είπαν αυτά;) Τα βιβλία της, στις ΗΠΑ, έκαναν  π ά τ α γ ο!


Πέθανε τον Νοέμβριο του 2011, στα 85 της, στο Ουϊνσκόνσιν των ΗΠΑ, ενώ μία κόρη της, η Όλγα είναι στο Πόρτλαντ του Όρεγκον...

Η εγγονή του Νικήτα Χρουστσώφ είναι στην ...Αμέρικα και γράφει άρθρα υπέρ του καπιταλισμού! 

img214_1967_НСХ_Петрово_дальнее

Και τώρα ο εγγονός του Φιντέλ… Τι τρέχει συντρόφια; 
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ...ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ, ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ "ΗΓΕΤΩΝ";;;
ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑ U.S.A. μεριά ;;; Ε;]

"I.K."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!