Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΡΥΨΑΤΕ; (Εμείς θα το ...μαρτυρήσουμε όμως!)


ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ! Όπως όλοι γνωρίζουμε, την προπερασμένη Δευτέρα, 9η Μαΐου 2016, έλαβε χώρα στην Μόσχα, η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση. Παρέλαση της οποίας, στο 'Τσιπριστάν', έδειξαν ελάχιστες εικόνες, έως ...καθόλου! ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΜΩΣ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΖΟΥΜΙ !!! ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ, ΠΡΟΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ!


[Όσοι θέλουν να δούν εντυπωσιακότατες σκηνές απο αυτήν την μεγαλειώδη παρέλαση, άς πάνε στην ακόλουθη διαδικτυακή διεύθυνηση. Το φίλμ είναι διαρκείας 1 ώρας και 23 λεπτών. 
www.youtube.com/watch?v=5EI3FYynz-Q]

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΟΥΤΕ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ!

Προσέξτε πολύ καλά, στο 3:08, την έξοδο επί ανοικτού αυτοκινήτου, του Ρώσου Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Στρατάρχου Σεργκέϊ Σοϊγκού, με την μεγάλη στολή, αλλά ασκεπούς! 

Παρατηρείστε ότι επίσης ασκεπής, άνευ των στρατιωτικών τους πηλικίων δηλαδή, είναι και ο οδηγός του! Μόλις βγαίνει απο την είσοδο-πύλη του Ορθοδόξου Ναού, το όχημα σταματά!


Ο Στρατάρχης, ασκεπής κάνει το σημείο του Σταυρού αργά, ενώ μετά φορά το πηλίκιο, όπως πράττει και ο οδηγός του! Κατόπιν ξεκινούν...


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ" ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ!
ΔΗΛΑΔΗ;
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!

... "Κ Ο Ψ Ε -  Ρ Α Ψ Ε" !

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; 
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ;;;
"Ι.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!