Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟ, ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ!!! ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;;;


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 180 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΡΕΨΙΜΟ, ΤΟΥ ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ",  ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ  ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ!!! ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ...ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΦΥΛΛΟ! Η ΕΙΔΗΣΗ ΘΑΦΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!

Κεντρικό πρόσωπο του (πολύ εξοργιστικού) περιστατικού αυτού, ο γνωστός Μαραθωνοδρόμος Γεώργιος Ζαχαριάδης, ποντιακής καταγωγής απο την Πτολεμαΐδα, που ευτυχώς ανήρτησε το επεισόδιο και την όλη περιπέτειά του, στο 'facebook'. O ακάματος αυτός αθλητής, έχει μεταξύ άλλων στο ενεργητικό του και την διαδρομή Βέροια - Τραπεζούντα!

Θέλησε λοιπόν να τιμήσει την ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας, τρέχοντας έως το Στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας. Μετά όμως απο 25 ώρες και 180 χιλιόμετρα δρόμο(!), οι "αρμόδιοι" δεν του επέτρεψαν να εισέλθει στο Στάδιο, επειδή κρατούσε την ...σημαία του Πόντου!!!!!!!!!!!!!

"Μού είπαν, ότι απαγορεύεται η είσοδος σε σύμβολα που δεν είναι ...ελληνικά"!!!!!!! Σχετική αναλυτική ανακοίνωση και διαμαρτυρία εξέδωσε και η δημοτική παράταξη 'Αναγέννηση' στον Δήμο Πύργου!

1.Δηλαδή οι "αρμόδιοι" δεν αναγνωρίζουν τα 380.000 θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού απο τους υπανθρώπους του Κεμάλ;
2.Δεν αναγνωρίζουν την ανακήρυξη της 19ης Μαΐου, ως ημέρας Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιατικό Πόντο, απο την Βουλή, το 1994;
3.Δεν αναγνωρίζουν αυτό, που ΤΟΣΑ κράτη, όπως η Σουηδία, η Κύπρος, η Αρμενία, η Σερβία, 8 Πολιτείες των ΗΠΑ, η Αυστραλία και άλλοι έχουν απο ετών αναγνωρίσει;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ;

Ποιός επιτέλους θα τραβήξει ΓΕΡΑ τα αυτιά ΟΛΩΝ αυτών των 'συριζόπληκτων', παγίως ανιστόρητων τραγικών καρεκλοκένταυρων/μανδαρίνων/αρμοδίων;

"Ι.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!