Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΤΙ "ΛΥΣΣΑΞΑΝ" ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ "ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ" ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΙΟΘΟΥΜΕΝΑ;;;;;;;;




ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΡΗ ΜΝΗΜΗ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΝΟΣ* ΜΟΝΟ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΘΟΥΜΕΝΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟΥ, που είχαν στείλλει οι Ρώσοι για βοήθεια, όταν καιγόταν 'το σύμπαν', το 2007. Για να φτάσουμε όμως, να καίγεται σήμερα ο ελληνισμός απ’άκρη σ’άκρη. Αυτό το έγκλημα ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑΧΑ, ποιός θα το πληρώσει; (δείτε το 'Video').

Η πρόθεση της τότε ελληνικής κυβερνήσεως, αφορούσε την προμήθεια 6-8 αεροσκαφών 'Beriev 200', τα οποία όχι μόνο θα ανανέωναν τον απερίγραπτα απαρχαιωμένο στόλο των 'CL-215', αλλά θα εκτόξευαν στα ύψη τις δυνατότητες του ελληνικού πυροσβεστικού σώματος, το οποίο με την προσθήκη των συγκεκριμένων αεροσκαφών, θα μπορούσε λόγω των υπερσύχρονων κινητήρων που διαθέτει, να βρίσκεται στον μισό χρόνο(!) απ’ότι τα ελικοφόρα 'Canadair', στην εστία της φωτιάς, είτε αυτή βρίσκεται στην Κύπρο, είτε στην Ρόδο, είτε στην Κέρκυρα, μεταφέροντας υπερπολλαπλάσια ποσότητα νερού!


(ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ 1 & 1/2 ΤΟΝΟΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ...12 ΤΟΝΟΙ;)

Η αγορά αυτή ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΜΕ  Λ Υ Σ Σ Α,  όσο τίποτα άλλο από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, με πικρόχολα σχόλια από αργυρώνητους απόστρατους του πυροσβεστικού σώματος, με γελοίες δικαιολογίες, τονίζεται στο ιστολόγιο της 'διόπτρας' μεταξύ άλλων.


Από αυτούς να ζητηθεί σήμερα η ευθύνη, της οικολογικής καταστροφής του ελληνισμού, από αυτούς και τις ΗΠΑ, που βλέπουν Κύπρο και νησιά του Αιγαίου να καίγονται και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ,
ΙΣΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ...ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ
ΑΠΟ ΗΠΑ ΜΕΡΙΑ!
Για την ιστορία το εξαιρετικώς αποτελεσματικό 'Βeriev 200', θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πολλαπλή πλατφόρμα αποστολών, από την έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο, ναυτική επιτήρηση-ανθυποβρυχιακό πόλεμο, έως την μεταφορά ειδικών δυνάμεων σε απομακρυσμένες νησίδες του Αιγαίου, πετώντας ελάχιστα μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θαλάσσης. ('Μέ ένα σμπάρο ...6 τρυγώνια'!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΡΠΙΛΛΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ, την αγορά τους! "Ι.Κ.")

Στο 'βίντεο' που ακολουθεί, οι αρετές του ρωσικού αεροσκάφους, που αν το είχαν οι Έλληνες πιλότοι στα χέρια τους, θα είχαμε γλυτώσει και ανθρώπινες ζωές και μεγάλο τμήμα του καμένου φυσικού μας πλούτου...
[*Και εκείνο το μοναδικό που είχε στείλλει τότε ο Πούτιν, το πιλοτάριζε ...γυναίκα πιλότος!!! ("ΙΩ.ΚΑΠ.")].


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!