Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΔΕΙΛΟΙ! ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ! ΜΑ, ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!

O ANYΠΑΡΚΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΑΛΛΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ Ο "ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ" ...ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΘΗΚΑΝ! Με βάση τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, κυρίως απο ρωσικές πηγές, η Γαλλία με τον ανύπαρκτο Φρανσουά Ολάντ, έδωσε χωρίς ίχνος 'μπέσας', την μεγάλη ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ μαχαιριά στην Ρωσία, για να τα "βρεί" με τα Αμερικανάκια... (Έρχονται τάχιστα βεβαίως τα αντίποινα της Μόσχας ανόητε Φρανσουά!)

credit-agricole-bank

Τί έκαναν οι Γάλλοι; Έσπευσαν και ΕΚΛΕΙΣΑΝ …όλους τους λογαριασμούς των Ρώσων, στην μεγάλη γαλλική τράπεζα 'Credit Agricole', με εντολή των ΗΠΑ,  ε ξ υ π α κ ο ύ ε τ α ι !!!

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ...

ΑΛΛΩΣ ΤΕ, ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ, ΕΙΧΕ ΗΔΗ "ΛΥΓΙΣΕΙ" Ο "ΑΨΥΧΟΣ" ΟΛΑΝΤ, ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ 2 ΦΡΕΣΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΦΟΡΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ...

Έτσι λοιπόν,με μια αιφνιδιαστική κίνηση, (επισημαίνει το ιστολόγιο 'διόπτρα'), που όπως λένε οι Ρώσοι, υπαγορεύτηκε από την Αμερική, η γαλλική κυβέρνηση, έκλεισε τους λογαριασμούς των Ρώσων πολιτών, στην 'Credit Agricole' και μάλιστα, "χτύπησε" την ρωσική πρεσβεία στο Παρίσι, αφού έκλεισε και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πρέσβη και όλης της ρωσικής διπλωματικής αποστολής!!!


Αυτό είναι το 'ευχαριστώ' των ΑΓΝΩΜΟΝΩΝ Γάλλων, απέναντι στην ρωσική οικονομική στήριξη, που έδωσε απλόχερα η Μόσχα, στην συγκεκριμένη τράπεζα και στην γαλλική οικονομία κατ’επέκτασιν, όταν η μετοχή της είχε κατρακυλήσει τα προηγούμενα χρόνια, εξ’αιτίας της οικονομικής υφέσεως.


Σίγουρα θα υπάρξουν ρωσικά αντίμετρα τις επόμενες ημέρες και θα δούμε σε τι επίπεδο θα κινηθούν.  Αυτοί λοιπόν είναι οι "εθνικά υπερήφανοι" Γάλλοι, όντως ...κατοικίδια των Αμερικανών και με την 'βούλα'! ("I.K.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!