Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ο - Λ Ε - Θ Ρ Ι - Ο ! 40 ΝΕΑ 'HOT SPOTS'!!! ("Αριστερά" δεν θέλατε;)


eggr02
ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ! ΣΗΜΕΡΑ "ΕΧΟΥΜΕ" 41! ΑΠΟ "ΑΥΡΙΟ" ΑΛΛΑ 40 !
(Π Ε Ρ Α Σ Τ Ε  ΚΟΣΜΕ! ΕΧΕΙ ...'ΜΑΜ & ΝΑΝΙ' ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Π Ε Ρ Α Σ Τ Ε !  "ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"....)


ΟΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ  Κ Α Τ Α Π Τ Υ Σ Τ Ο Ι  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ μετατροπή της ΕΛΛΑΔΟΣ σε απέραντο καταυλισμό προσφύγων και λαθρομεταναστών, προβλέπουν τα επίσημα - αλλά κρυφά προς το παρόν - σχέδια της κυβερνήσεως 'ΤΣΙΡΙΖΑ' με την δημιουργία ΕΠΙΠΛΕΟΝ τουλάχιστον 40 νέων δομών φιλοξενίας, που θα προστεθούν  
στα ήδη 41 υπάρχοντα κέντρα που λειτουργούν!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Οι κυβερνητικοί(;) σχεδιασμοί (επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο ιστολόγιο 'πρώτο θέμα') δημιουργούν τεράστια ανησυχία και εντονότατους προβληματισμούς, για την ασφάλεια των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών της χώρας, καθώς ήδη η κατάσταση στους περισσότερους καταυλισμούς ("ΤΥΧΑΙΩΣ" & "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ" ΠΑΝΤΑ...) παραμένει επιεικώς εκρηκτική! 


Σε Λέσβο, Σάμο, Χίο και αλλού,  λαθρομετανάστες που νιώθουν "εγκλωβισμένοι στη χώρα μας" ξεσπούν σε ύποπτα και επικίνδυνα επεισόδια.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι αυτών των περιοχών, που έχουν παραδώσει μαθήματα ανθρωπιάς, αντικαθιστώντας τις κρατικές υπηρεσίες που είναι ανύπαρκτες, σήμερα νιώθουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ από την κυβερνητική αδιαφορία και Ε Ξ Α Π Α Τ Η Μ Ε Ν Ο Ι  από το επικοινωνιακό 'σόου', που έστησε το Μέγαρο Μαξίμου. 


Η κατάσταση αποδεικνύει, αν μη τι άλλο, ότι η κυβέρνηση, έχει χάσει κάθε έλεγχο, αποτυγχάνοντας να διαχειριστεί το πολυσύνθετο και ίσως σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τελευταίως η Ελλάδα μας. 
Ωστόσο, η ζοφερή πραγματικότητα δεν εμποδίζει τα αρμόδια υπουργεία, να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους, για ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ επέκταση των καταυλισμών σε όλη την επικράτεια!


Το «ΘΕΜΑ» παρουσιάζει επίσημα έγγραφα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, που αποτυπώνουν αναλυτικά σε ποιες περιοχές ετοιμάζονται να ανοίξουν τις επόμενες εβδομάδες ΝΕΟΙ καταυλισμοί, ποιες θα ακολουθήσουν σε επόμενο χρόνο, πού λειτουργούν ήδη κέντρα φιλοξενίας και ποια είναι η ακριβής πληρότητά τους...

Συγκεκριμένα, σήμερα λειτουργούν 34 δομές στην ηπειρωτική χώρα και 5 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, υπό την εποπτεία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας (32), του υπουργείου Εσωτερικών (1), της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ (1) και άλλων φορέων (5) που φιλοξενούν 35.158 πρόσφυγες και μετανάστες, αν και έχουν δυνατότητες να στεγάσουν 42.929 άτομα.

Σε αυτά ΔΕΝ προσμετρώνται οι 2 καταυλισμοί σε Πειραιά και Ελληνικό όπου διαμένουν περίπου 6.200 άτομα. Πρόκειται για κέντρα σε Κυλλήνη, Σκαραμαγκά, Ελαιώνα, Οινόφυτα, Λαμία, Καρδίτσα, Λάρισα, Ιωάννινα, Βέροια, Κιλκίς κ.α.


Σε αυτά θα προστεθούν άμεσα άλλα 13 κέντρα, καθώς έχουν εγκριθεί από τα αρμόδια υπουργεία και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαμορφώσεως των χώρων. 
Οπως προκύπτει από τον σχετικό κατάλογο, οι δομές βρίσκονται στα Ναυπηγεία Ελευσίνος, στο κτίριο αντισεισμικών εργαστηρίων στην Νίκαια, σε παιδική κατασκήνωση(!!!) στη Ραφήνα, στην Στυλίδα, στον βιομηχανικό χώρο «Καραμανλής» στην Σίνδο Θεσσαλονίκης, σε πρώην δημοτικό σχολείο στη Βόλβη και στο πρώην «Ατλάντικ» στα Τρίκαλα. 

Επίσης ως χώρος που έχει αναγνωριστεί και έχει πάρει την έγκριση, από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμύνης, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες αναφέρεται και η Παιδόπολη (!) Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα.

το έγγραφο του ΓΕΣ με τις δομές φιλοξενίας...


Τι ακολουθεί
Σύμφωνα πάντα με τα επίσημα έγγραφα του ΓΕΣ, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, έχουν ήδη εντοπίσει άλλους ...27 χώρους(!!!) που αναμένουν τη σχετική έγκριση από τον κ. Δημ. Βίτσα προκειμένου να μετατραπούν σε δομές φιλοξενίας. Οπως μάλιστα αναφέρεται στις παρατηρήσεις της συγκεκριμένης υποκατηγορίας, για τους χώρους «ελήφθησαν αποτελέσματα αναγνώρισης. Εκκρεμεί η απόφαση χρήσεως»!


Πρόκειται για το παλιό Ψυχιατρείο Χανίων, 3 ακίνητα στον Ασπρόπυργο, μεταξύ των οποίων και του 'ΟΔΔΥ', χώρος λίγο έξω από την πόλη της Ναυπάκτου, το στρατόπεδο «Παπαγεωργίου» στα Ιωάννινα, χώρος του υπουργείου Υποδομών στη Χαλκιδική, το «Hotel Galaxy» στο Πόρτο Χέλι, 4 ακίνητα στη Σπάρτη, 3 στην Τρίπολη, το «Hotel Apollo Resort Art» στα Φιλιατρά, παλιά οινοποιεία στην Καλαμάτα κ.ά.

Εκτός αυτών από τα έγγραφα προκύπτει, ότι καταυλισμός θα γίνει στο κτίριο Αντισεισμικών Εργαστηρίων, που βρίσκεται στη Νίκαια, στις παιδικές κατασκηνώσεις Ραφήνας, στη Σχολή Μαθητείας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, στη Στυλίδα, στη Θέρμη, στο Καλοχώρι και τη Σίνδο. Πάντως, στον Ασπρόπυργο ήδη έχουν εκδηλωθεί αντιδράσεις* από την δημοτική αρχή, η οποία εξηγεί ότι σε κοντινή απόσταση βρίσκονται ...διυλιστήρια πετρελαίου και δεξαμενή της ΕΥΔΑΠ!

Αλλες έντεκα περιοχές στην «εφεδρεία»! 
Η τελευταία υποκατηγορία με τους χώρους που εξετάζονται από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, αφορά ακίνητα που έχουν μελετηθεί αλλά κρίθηκε ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν «προς το παρόν»... 


Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από τον ρυθμό των προσφυγικών ροών. Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει 11 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων η Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας (!!!) στην Καρδίτσα, το «Mall» Τρικάλων, το αεροδρόμιο Μεσολογγίου και δύο στρατόπεδα στην Θεσσαλονίκη.

[* ...Ποιός "καλός" κύριος, έχει την ευγενή καλωσύνη να μας εξηγήσει, να μας ερμηνεύσει καλύτερα, ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ κάθε "νέα ιδέα" για ίδρυση ενός κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών, "ΤΥΧΑΙΝΕΙ", (ναί, ναί!) να "εφάπτεται" σχεδόν με λίαν ΚΟΜΒΙΚΕΣ εγκαταστάσεις, ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, όπως διυλιστήρια, στρατόπεδα, δεξαμενές ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ;;;
Τί συμβαίνει  κύριοι; Στον χάρτη της Ελλάδος μας, ΠΡΙΝ τις - καταραμένες αυτές! - "επιλογές" σας, τον κοιτάνε τίποτε "ΤΥΦΛΟΙ";
Τίποτε ..."ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΙ" ίσως;;;
Είναι (να ..."υποθέσουμε") θέμα καθαρώς "ΜΥΩΠΙΑΣ", ή μήπως ΒΛΑΚΕΙΑΣ;
Άν όχι, τότε είναι ζήτημα - ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ! - ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ..."ΜΑΚΡΥΝΗΣ" "ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑΣ"!!!
ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ;  "Ι.Κ."]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!