Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Α Ν Η Κ Ο Υ Σ Τ Ο ! ΠΕΤΑΞΑΝ 1.500 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ !!!


ΠΟΤΕ ΑΡΑ ΓΕ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Α Ι Σ Χ Ο Σ ;  ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ 'ΤΣΙΡΙΖΑΝΕΛ', ΣΕ ...ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!

ΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ "ΜΑΘΑΜΕ", ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ..."ΑΡΕΣΟΥΝ"!!!!!!!!!!!

Διαβάζουμε απο τα πολύ ψιλά του Τύπου. Πρίν λίγες ημέρες, οι "αξιότιμοι" κύριοι λαθρομετανάστες που έχουν "κατασκηνώσει" στην Μαλακάσα, διαμαρτυρήθηκαν λέει(!), επειδή ΔΕΝ τους άρεσε το φαγητό που τους σέρβιραν!!!!!!!!!!!!!!!


Ενώ, ακόμα χειρότερα, να σε πιάνει ΠΥΡΕΤΟΣ, στο Ελληνικό, με τους χιλιάδες "παρκαρισμένους" λαθρομετανάστες, π ε τ ά χ θ η κ α ν   κυριολεκτικώς στα σκουπίδια 1.500 μερίδες φαγητού του Στρατού, επειδή λόγω εξωφρενικής ασυνενοησίας των "αρμοδίων", είχαν πάει φαγητό πρίν, άλλος φορέας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α Κ Ο Υ Ε Ι   ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ..."ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ";;;

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΥ ΝΑ "ΠΟΝΑ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, π.χ. ΣΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΥΝ καθημερινώς & ανελλιπώς, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ;
ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ;
ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ;
ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ...
ΜΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ...ΔΕΙΓΜΑ;


Υπάρχουν όμως Έλληνες ΚΑΙ μάλιστα ΠΟΛΛΟΙ, που πεινούν!
Υπάρχουν οικογένειες, προ πολλού, πολύ κάτω απο τα όρια της φτώχειας!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ...
ΠΑΛΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΥΔΕΙΣ...
Η ΦΑΙΔΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ...ΠΑΝΕΥΤΥΧΟΥΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ...

"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!