Τρίτη 24 Μαΐου 2016

...ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ...ΑΛΛΑΧ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!




ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ! ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ..."χάλια"! Ήταν Παρασκευή πρωΐ, όταν τα παιδιά του σχολείου, στο Millpond του δήμου Lessebo στην Σουηδία, αντίκρισαν στο τοίχο του σχολείου τους, ένα 'γκράφιτι' που έγραφε, "Pray to Allah or die" Δηλαδή Προσευχήσου στον Αλλάχ, ή να πεθάνεις! 

Στο τέλος της προτάσεως, υπήρχε ένα ορθογώνιο με λευκό κύκλο μέσα και που έγραφε στα αραβικά,  «Αλλάχ ουα ακμπάρ»... Ο Αλλάχ είναι μεγάλος! 

Η τοπική κοινωνία έχει θορυβηθεί, αφού μετά από αυτό το συμβάν, κατανόησαν ότι οι πρόσφυγες δεν είναι απλά πρόσφυγες αλλά είναι ...κατακτητές (!!!) που θέλουν να επιβάλουν χρησιμοποιώντας απειλές, εκφοβισμό και βία, τα δικά τους ήθη και έθιμα!

[ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! "ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ "ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ!!!]
 
Το 'γκράφιτι' ναί μέν, την ίδια ημέρα αφαιρέθηκε από ειδικό συνεργείο, αλλά παραμένει η ανησυχία και η αναστάτωση μικρών και μεγάλων, για το πού μπορεί να οδηγήσουν αυτές οι εξαλοσύνες των μουσουλμάνων της χώρας, που αφέθηκαν ΑΣΥΔΟΤΟΙ απο το φοβικό κράτος, να ασχημονούν  κ α θ η μ ε ρ ι ν ώ ς !

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ..."ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ" ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ;;;

"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!